Gewokte ossenhaaspuntjes in Teriyaki 

Ingrediënten

200g
Gemengde salade (Lolla rosso, Eikenblad of Little Gem)
Wokolie
120ml
Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Teriyaki
200g
Ossenhaas (reepjes)
Sesamzaadjes
15
Zilveruitjes
50g
Lente-ui
200g
Haricot verts (geblancheerd)
1
Mango (vers)
12
Sinaasappelpartjes
1
Rode peper
Go-Tan Emping Blado
Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Bereiding

  1. Snijd de biefstuk in reepjes van 1 a 2 cm.
  2. Was de slasoorten in koud water.
  3. Snijd de rode peper zeer fijn, in flinterdunne reepjes.
  4. Wok goed heet laten worden en de biefstukreepjes in 30 seconden rondom aanbraden. Haal ze daarna uit de pan en laat ze rusten.
  5. Wok weer op het vuur, goed heet laten worden en olie verhitten. Voeg gesneden lente-ui, haricot verts, rode peper en zilveruitjes toe en wok 2 minuten op hoog vuur. Voeg daarna de mango en sinaasappel toe en wok nog 1 minuut verder. Voeg als laatste Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Teriyaki en de biefstukreepjes toe en wok dit nog een halve minuut.
  6. Leg de slasoorten op een schaal. Schep het wokgerecht hier op en besprenkel met wat geroosterde sesamzaadjes.
  7. Serveer er wat Go-Tan Emping Blado bij.